Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Hei, olen kesäkuussa 2017 syntynyt tyttökissa Kermis. Etsin omaa kotia, jossa minulle annettaisiin paljon rapsutuksia, mutta myös aikaa sopeutua uuteen ympäristöön.

Rakastan silityksiä ja rapsutuksia, enkä voisi saada koskaan niistä tarpeeksi. Olen kova tyttö kehräämään, mutta muuten olen hiljainen seuralainen. Kaipaan rauhallista kotia, vaikka olen kiltti, sähisen jos joku yllättää minut. Sen vuoksi en haluaisi muuttaa pikkulapsiperheeseen, jottei lapset säikähtäisi ja minä en säikähtäisi heitä. Vaikka haluan rapsutuksia, tarvitsen aikaa sopeutua ja aikaa uusilta omistajiltani, jotta uskallan tutustua uuteen paikkaan. Olen utelias ja kekseliäs neitokainen, mutta kaikki muu koskettelu kuin rapsutukset ovat vielä vaikeita minulle.

Voisin muuttaa toisen sosiaalisen kissan kaveriksi. Tällä hetkellä asun toisen tyttökissan Senssin kanssa, joskus me leikimme yhdessä.

Olisiko sinulla tarjota minulle sopiva koti, jossa saisin paljon rakkautta ja rapsutuksia?