Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Moi, olen kesäkuussa 2017 syntynyt veikeä tyttökissa Senssi. Etsin omaa kotia, jossa minulla olisi sosiaalinen kissakaveri ja rauhallinen elinympäristö.

Olen hyvin utelias ja leikkisä, mutta en luota oikein vielä muihin kuin vain toisiin kissoihin. Tarvitsen hyvin paljon toisen kissan tukea, koska silloin uskallan liikkua ihmisten seurassa, syödä nameja ja minua saa jopa vähän rapsuttaa.

Kaipaan rauhallista ympäristöä, jossa ei olisi lapsia tai ainakin tarpeeksi vanhoja, että osaisivat antaa minulle omaa tilaa, koska olen aika säikky ja sähisevä. Olen erittäin ketterä ja nopea liikkeissäni, joten minun käsitteleminen on hivenen haasteellista, mutta toivon että uudelta perheeltä löytyisi siihen aikaa ja kärsivällisyyttä.