Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miu, olen 10-vuotias kissaneiti Miina. Olen varsinainen kullanmuru vaikka itse sanonkin. Olen kiltti ja rauhallinen kissa. Minun mielestä parasta on elämästä nauttiminen köllötellen joko yksikseen tai kanssasi.

Etsin ensisijaisesti kotia, jossa saisin olla ainoa kisu. Olen täällä tilapäiskodissa kyllä totutellut toisen kissan kanssa eloon ja siedän häntä, mutta jos hän tulee liian lähelle yllättäen, sähisen ja murisen. Jos kodissa on tarpeeksi tilaa, ettei tarvitse koko ajan kohdata, uskoisin pystyväni yhteiseloon toisen kiltin kissan kanssa.

Illan tullen tulen mielelläni syliin kehräämäämään ja tekemään pesää. Päärapsutukset ovat parhaita ja osoitan sen puskemalla, jos rapsut meinaa loppua. Joskus illan tullen saatan innostua myös leikkimään.

Yöllä saatat havahtua siihen, että tulen päällesi tassuttelemaan. Nukutpa sitten missä asennossa tahansa löydän kyllä tavan jäädä kehräilemään ja nukkumaan päällesi.

Tule tervehtimään ja tutustumaan. Saatan aluksi ujostella, mutta kun annat ajan kanssa minun lähestyä Sinua/Teitä, saat/te minusta hyvän kaverin.