Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kurrrnau! Olen komea ja mukava kolli Arwo nimeltään. Etsin seurallista kotia itselleni, johon voisi Sinun/perheesi lisäksi kuulua myös toinen kissa.

Iästäni ei ole tietoa, sillä minut löydettiin roskiksesta ja olin jo päässyt aika huonoon kuntoon. Eläinlääkäri kuitenkin arvioi iäkseni n.6-8 vuotta.

Kissankulmassa ja tilapäiskodissa olen päässyt toipumaan ja ruoka maistuukin minulle hyvin nykyään. Luottoni ihmiseen ei ole mennyt, vaikka minut on mahdollisesti hylätty aiemmin. Tykkään seurasta ja juttelen kujerrelen mielelläni. Innostun helposti leikkimään, jos minua leikitetään.

Olen täällä tilapäiskodissa yrittänyt kujerruksellani hurmata täällä myös majailevaa kissaneitoa, mutta hän on vain sähissyt, jos yritän liian lähelle. Olen herrasmies ja kunniotan neidon toivetta ja pysyn sopivan välimatkan päässä enkä lähde haastamaan riitaa.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan niin saatan hurmata juuri Sinut/Teidät!