Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Minä olen Nöpö. Hellyttävä ja virkeä sirpsakka kissaneiti. Naiselliseen tyyliin ikääni en kerro, mutta sen verran voin vinkata, etten mikään vanha rouva ole, mutten ihan pentukaan enää. Olen silti erittäin leikkisä tapaus ja leikkien päälle nukun kissaksi erittäin sikeästi, yleensä läpi yön.

Minä eksyin jossain vaiheessa perheestäni ja olen siitä kovin surullinen. Sanoivat, että minut olisi mukamas hyljätty, mutten millään halua uskoa sitä. Miksi minut olisi hyljätty, kun olen niin kovin seurallinen ja ihmiseeni kiintyvä, helppo kissa? Eihän minua voi kuin rakastaa! No silti tilanne on se, että perheeni ei kuitenkaan osannut tulla hakemaan minua löytöeläintalosta, joten nyt olen vailla sitä omaa paikkaa, missä voisin kehrätä ja leikkiä loppuelämäni. Uskon, että löydän varmasti uuden rakastavan kodin, missä saan puskea uutta ihmistäni mielin määrin.

En enää muista miksi, mutta aina kuullessani koiran haukuntaa alan murista. Luulenpa siis, etten tykkään yhtään niistä otuksista. Niinpä etsin kotia, missä ei olisi koiria. Sen sijaan ainakin yhden kissakaverin toivoisin saavani, jotta voin purkaa energiaani vaikkapa painimalla kissakaverin kanssa. Mutta sen sanon, että uusi ystäväni ei saisi olla yhtään alistava. Erityisesti nuoret kollit ovat mieleeni. Saattaisin sopeutua myös kodin ainoaksi kissaksi, mutta olisi hyvä, että tarpeen vaatiessa, olisit valmis ottamaan kissakaverin minulle jossain vaiheessa.

Edellinen kotini on opettanut minut hyville tavoille, sillä olen tähän asti käytellyt hiekkalaatikkoa esimerkillisesti, enkä ole myöskään vielä saanut päähäni hyppiä pöydillä tai raapia mitään kiellettyä. Ruuan suhteenkaan en ole yhtään nirso. Sanoisin, että olen aika kelpo kissa, vaikka onhan toki minullakin omat pikku erikoisuuteni. Tule tapaamaan minua, niin katsotaan mihin se johtaa. Uskon, että minä tunnistan sen oikean heti, hänen tänne saapuessa ;)