Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Olen Shura, arviolta vuonna 2014 syntynyt tyttökissa. Hakusessa olisi oma koti ja palvelusväki. Vaikka olenkin kooltani pieni, on persoonani suuri ja peloton.

Viihdyn muiden kissojen seurassa, vaikkakaan mikään halailijatyyppi en ole. Käyttäydyn kaikinpuolin kissamaisen arvokkaasti. No okei, totuuden nimissä kerrottakoon, että sekoilen kyllä aina välillä palloradan tai kiipeilypuun kimpussa, vaikka onhan se noloa. Tilapäisellä palvelusväelläni on koira ja sen kanssa eivät kemiamme kohtaa (kiusaan koiraa kuulemma liikaa), joten eivät koirakotiin minua tästä syystä suosittelisi.

Ihmisten kanssa vielä pidän tassun verran etäisyyttä, varsinkin silittely on minusta outoa ja säikähdän tuollaista lähestymistä. Muut kissat näyttävät siitä tykkäävän, joten ei ole sanottua etten minäkin jonain päivänä antaisi vielä rapsuttelulle mahdollisuuden... Viihdyn kuitenkin kodin keskeisillä paikoilla, varsinkin kun löytyy korkeampi tähystyspaikka kuten kiipeilypuu, josta on kiva tarkkailla tapahtumia.