Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

❤️ Minä olen todellinen rakkauspakkaus❤️ Ässä-poika, jonka ikä on mysteeri, mutta sanotaan, että olen sopivan ikäinen.

Rakastan kaikkea mahdollista; sitä kun rapsuttaa minua, kun silität minua, kun sivelet maskuliinista selkääni tai kun hivelet ihanan pehmeää massuani. Rakastan kävellä kanssasi, rakastan leikkiä kanssasi, rakastan siivota kanssasi, rakastan vain tuijotella ikkunasta ulos kanssasi. Rakastan kaikkea mahdollista tässä elämässä, olen ehkä positiivisin kissa mitä olet koskaan tavannut❤️

Olen perso ruoalle ja viihdynkin usein ja pitkiä aikoja ruokakupilla. Herkuilla saat minut tekemään lähes mitä tahdot. Pomppivat pallot ovat lempileluni ja niistäkin erityisesti pingispallot.

Minussa on yksi iso mutta, ja se on että olen FIV-positiivinen. Toivoisin että sinulla olisi siellä kaveri, joka olisi myös FIV-positiivinen, tai sitten jos olet valmis haasteeseen, suosittelen Kikiä, jonka kanssa asun tällä hetkellä täällä tilapäiskodissa, hän on myös FIV-positiivinen, ja kuulemma hyötyisi kovasti mallikkaasta seurastani. Tulen kyllä toimeen ilman kaveriakin, mutta silloin sinulla täytyisi todella olla aikaa minulle.

Omalta kodilta toivoisin perhettä ilman pieniä lapsia. Olen nimitäin hellyydenpuuskissani niin kovakourainen, että pienemmät lapset varmasti pelästyisivät. Tykkään leipoa rytmikkään tarmokkaasti kun minua rapsutetaan ja kynteni pureutuvat säännöllisen tasaisesti leipomisalustaan, oli se sitten sinun sylisi tai lattia.

Mikäli kiinnostuit minusta, tule tutustumaan!