Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa

VARATTU. Ruoka ja rapsutukset – niitä en vaan voi vastustaa, ja koska rakastan ihmisiä, olen erittäin mukava asuinkumppani!

"Maailman paras kissa"
"Miten voi olla näin ihana kissa"
"Sehän on kuin koira"
"Uskomattoman seurallinen kissa"

Tässä muutamia lauseita, mitä kuulen lähes päivittäin puhuttavan itsestäni. Ja kyllähän nuo paikkansa pitää, olen oikea pusumaakari-poika. Rakastan tehdä kanssasi kaikkea, mitä sinäkin teet, ja minä rakastan, rakastan niin kovasti elää ihmisten kanssa!

Iältäni olen jotakuinkin viiden vanha, mutta se ei näy minussa mitenkään. Hieman pyöreät muotoni sujahtavat aistikkasti mukana, kun saalistan huiskaa tai juoksen lujaa pingispallojen perässä. Minua on myös alettu naksutin-kouluttaa, koska olen kuulemma yksi fiksuimmista ja aktiivisimmista kissoista, joita tässä talossa on ollut. Agilityratakin minulle on tehty ja se vasta oli hauskaa menoa!

Minä etsin kotia missä olisi FIV-positiivinen-kissakaveri, tai sitten ainoksi kissaksi kotiin – jakamaton huomio kelpaa kyllä minulle. Äläkä nyt tuota FIV:ä pelästy, olen elämäni kunnossa ja ajattelin olla täällä puskemassa ja jakamassa suukkoja vielä monet vuodet.

Mikäli kiinnostuit minusta, tule katsomaan minua - takaan, että varmasti saan sinut yllättymään. ❤️:lla Ässä