Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Me olemme yhteistä kotia etsivät  Omar ja Smaug, parhaat kaverukset ja kämppikset.

Minä Omar olen nuori kolli kissa. Olen meistä se rohkeampi ja kuulemma vähän villimpikin. Lempi puuhaani on leikkiä erilaisilla palloilla ja tekisinkin sitä vaikka yöt ja päivät läpeensä, jos saisin. Ihmiset on vielä vähän jännittäviä, mutta rakastan kyllä silityksiä, kunhan saan tulla niitä itse omaa tahtia pyytämään. Tykkään myös seurailla ihmisten puuhia vierestä, kun he eivät sitä huomaa.

Kaverini Smaug on hieman ujompi neito. Olen kyllä kannustanut häntäkin ja rohkaistumista tapahtuu koko ajan! Smaug on meistä se rauhallisempi, joka yleensä tyytyy lähinnä seurailemaan leikkejäni. Painiin onneksi hänkin lähtee aina mukaan. Ihmisiin Smaug on vielä varautuneempi, eikä pidä silityksistä tai lähestymisestä. Olen kuitenkin nähnyt kuinka hän on hiippaillut ihmisten viereen sohvalle nukkumaan.

Etsimme kotia, jossa meidän kanssa olisi aikaa touhuta ja saisimme rauhassa tutustua ihmisiin. Pienet lapset jännittävät meitä turhan paljon, joten kaipaamme enemmin aikuisempaa seuraa. Etsimme kotia kaksistaan tai tapauskohtaisesti voimme harkita muitakin kissoja. Olemme tottuneet myös rauhalliseen koiraan, joten koiratkaan eivät ole ongelma, kunhan ne ymmärtävät antaa meille omaa tilaa.