Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Miaumou, täällä huutelee noin 1-vuotias komea poika Costello. Kehrään, pusken, tulen ihan lähelle, vaikka vielä ainakaan en ihan syliin uskaltaudu.

Alussa tilapäiskotiin tullessani olin arka ja vieläkin saatan hieman sähistä ihmisille, jos ne liikkuvat ihmeellisen äkkinäisesti. Hiljalleen olen kuitenkin rentoutunut ja oikeasti olen kyllä aika pehmo, kunhan saan tutustua omaan tahtiini.

Tilapäiskodissa olen myös tutustunut kahteen pieneen koiraan, jotka ovat minusta aivan ihania! Tykkään myös kissakaveristani paljon ja olen niin seurankipeä, että tulevassa kodissani täytyy ehdottomasti olla kissa- ja/tai koiraseuraa. Olen pienestä ujoudestani huolimatta utelias ja tykkään leikkiä! Tulen lastenkin kanssa toimeen, kunhan he kunnioittavat omaa tilaani.

Minulla taitaa olla vilja-allergia, mutta muuten olen kaikkiruokainen ja kuulemma vähän ahmattikin. Niin ja sellaisen ikävän jutun olen kokenut, että toinen korvakäytäväni on leikattu pois pitkittyneen tulehduksen takia. En siis enää kuule kuin yhdellä korvalla, mutta onneksi tämä asia ei liiemmin vaikuta elämääni. Osaan myös matkustaa bussissa ja autossa rennosti, joten olisin jo ihan valmis muuttamaan omaan loppuelämän kotiini!