Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Kurnau, Valpuri täällä haluaaa omaan pysyvään kotiin. Olen syntynyt arviolta keväällä 2016, kaunis ja terve neitokainen.

Tykkään kovasti leikkiä yksin ja kavereitten kans. Täällä kissakavereita on muutama, ja tulen kaikkien kanssa hyvin toimeen. Laumassa olen elänytkin entisessä elämässäni. Tarvitsenkin kodin, jossa olisi ainakin yksi lajitoveri. Muista eläimistä ei ole kokemusta täällä, eikä myöskään lapsista.

Olen utelias ja seuraan tuon tilapäiskotiemännän touhuja mielenkiinnolla. Olen tosin vielä aika ujo, eikä olla kosketeltu puolin ja toisin. Edistystä lähentymisessä ihmiseen otettu kyllä viime viikkoina hyvin, vierailta vielä piiloudun.

Täällä olen päässyt muiden kissojen kanssa lasitetulle parvekkeelle, sieltä on turvallista katsella ja seurata mitä ulkona tapahtuu. Olen joutunut ennen värjöttelemään tuiskussa ja tuulessa. Nyt on niin hyvät oltavat, ruokakin tarjoillaan säännöllisesti. Ruoka on kaikki kelvannut hyvin. Arvostan siis tällaista palvelua, turvallisuutta ja rakkautta.

Jos haluat tutustua ja olla ihmiseni, niin ota yhteyttä ja sovitaaan senssit. Ystävällisesti Valpuri