Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Palkkamme vähintään yhden, tarvittaessa useamman, kissakuiskaajan vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Samalla on hakusessa meille myös koti tai kaksi. Joko niin että me molemmat muutamme saman kissankuiskaajan kotiin, tai niin että muutamme kahteen eri kissakuiskaaja-kotiin.

Työnantajina toimimme me eli kölvit Kelju (lempinimeltään Keu) ja Konsti, elokuussa 2017 syntyneet pojat.

Kissakuiskaaja voi olla jo kokenut ammattilainen, tai oppimiskykyinen ja -haluinen, vinkkejä ja neuvoja vastaanottamaan kykenevä noviisi. Kissakuiskaajalla tulee olla apunaan yksi tai useampi rauhallinen ja sosiaalinen kissa, jo(i)sta saisimme lisäpontta ja esimerkkiä tutustumiseen ihmisten kanssa elämiseen. Kissakaveri myös vähentää huomattavasti kissakuiskaajan työmäärää. Meitä ei tarvitse neuvoa syömiseen tai vessajuttuihin liittyvissä asioissa, ne hoituu meiltä ongelmitta, vaan kissakuiskaajan työpanosta tarvitaan arkuutemme voittamiseen.

Paikka täytetään heti sopivien kissakuiskaajien löydyttyä.

Palkka: aluksi emme lupaa paljoakaan muuta kuin epäluuloista mulkoilua, karkuun juoksemista ja ehkä jopa sähinää. Kunhan tulemme enemmän tutuiksi, palkka muodostuu erinäisistä asioista, joita ei voi rahamääräiden mukaan arvoida. Työnsä hyvin ja taidolla hoitava kissakuiskaaja saa ilon ja kunnian seurata aitiopaikalta ujojen kissojen muuttumista pikkuhiljaa ihmiseen tottuneiksi ja luottavaisiksi kissoiksi. Palkka koostuu siis mm. luottamuksemme voittamisesta, vuorovaikutuksen ja kiintymyksen lisääntymisestä, siitä että pääsee vähitellen silittämään meitä enemmän ja enemmän jne. Eli palkka on sellaisia asioita joita ihmiset, joilla ei ole kokemusta aroista kissoista, eivät välttämättä miellä kummoisiksikaan palkoiksi, mutta jotka ovat ovat kissakuiskaajalle arvokkaampia kuin menestyvän pörssiyhtiön toimitusjohtajan palkka konsanaan.

Laitahan työnhakuprosessisi etenemään soittamalla PESUlle.