Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Mau kaikki mukavat kissaihmiset! Kuvassa köllöttelen minä eli Mire, arviolta 2013 syntynyt kissatyttö. Minulla olisi teille tärkeää asiaa. Nimittäin minä olisin vailla ikiomaa, rakastavaa kotia.

Minä olen kiltti ja melko rauhallinen, hyvinvoiva tyttö. Pari hammasta minulta puuttuu, mutta sehän vain lisää persoonallisuutta ulkonäkööni. Luonteeltani olen tarkkailija, viihdyn ihmisten kanssa, mutta en ole mikään sylikissa. Uudet asiat jännittävät minua aika paljon, mikä saattaa näkyä aluksi huonona ruokahaluna. Saatan myös nyppiä itsestäni karvoja, jos minua jännittää joku juttu.

Etsinkin rauhallista kotia, jossa saisin omaan tahtiini tutustua uusiin asioihin ja ihmisiin. Haluaisin olla perheen ainoa lemmikki, koska en pidä koirista enkä toisista kissoista. En taida myöskään pienten lasten perheisiin, isommista lapsista tykkään kyllä. Jos sinulla siis on etsinnässä mukava perheenjäsen rauhallisen kodin sulostuttajaksi, ja osaat antaa minulle aikaa ja tilaa, niin ota yhteyttä PESUn ihmisiin.

Yhteydenottoa odotellen, Mire.