Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

VARATTU. Miuaauu, olen parivuotias kissaneiti Kaiho. Tarkka syntymäpäiväni on vähän epäselvä, mutta olen valmis juhlimaan niitä koska vain! Rakastan ihmisiä, leikkimistä ja tulen kaikkien kanssa toimeen.

Olen siis oikein sosiaalinen ja sovin hyvin myös lapsiperheeseen ja muiden kissojen kanssa. Tarvitsen aktiivisen ja leikkisän kaverin, joko kissan tai ihmisen, ehkäpä mieluiten molemmat. En siis juokse karkuun uusia ihmisiä vaan kaikkia olen rohkeasti lähestynyt!

Minulla on myös kissaherpes, mikä ei ole menoani haitannut. Herpes ei muihin rokotettuihin kissoihin tartu. Tämä herpes on vaurioittanut silmiäni, joten näköni on normaalia heikompi, mutta en todellakaan ole sokea! Tällä hetkellä minulle annetaan päivittäin silmätippoja, jotka ovat edistäneet silmieni vointia. Silmätipat eivät välttämättä ole lopullinen ratkaisu, ja silmiäni tutkitaan vielä. Tulevan kotini pitää siis olla valmistautunut silmistäni tuleviin kuluihin ja vaivaan. Herpeksen takia minut on rokotettu vain kerran. Eläinlääkäri on sitä mieltä, että rokotus ja vahvistus tulisi tehdä noin vuoden päästä.

Olisitko sinä se, jonka viereen tulla yöksi nukkumaan, syliin kehräämään ja jonka kanssa leikkiä?