Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

VARATTU. Hurr, nimeni on DaiDai-nap, tai tuttavallisemmin Daikku. Olen tämmöinen pehmoinen tyttökissa ja olen syntynyt arviolta 2010. Olen siis pentuhulinani ohittanut ja keskityn oleellisiin asioihin, kuten ruokaan ja huomion saantiin rapsutuksin.

Olen melkoisen stressaavaa sorttia, joten etsinkin rauhallisen puoleista kotia, missä ei olisi muita kissoja tai kauhean pieniä lapsia. Koiratkin lienevät jotain ihan hirveää, näin ainakin vahvasti uskoisin.

Saatan alkuun vähän suhista, toisessa silmässäni on vanha vamma, mikä vähän sumentaa näköäni. Olen kuitenkin todella, siis TODELLA ihmisrakas ja nautin rapsuttamisesta erittäin paljon!! Se on parasta mitä tiedän. Harjaaminenkin on mukavaa. Minulle on tehty hammasremontti, joten muutama hammas suustani puuttuu. Syön kuitenkin hyvällä ruokahalulla, joten ei puutokset paljon paina.

No,tämmönen mä lyhyesti kerrottuna oon, olisinko sinun perheeseesi sopiva paikanlämmittäjä?