Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Maaaauuuuu! Tuollaista ääntä saat kuunnella, ja paljon, mikäli ihastut minuun, lähes kokovalkoiseen Hattivatti-poikaan.

Osaan nimittäin komentaa, mikäli koen ruokakuppini liian tyhjäksi, tai elämäni liian tylsäksi sillä hetkellä. Juttelen muutenkin melko paljon, mutta haitanneeko tuo, minulla vain on paljon kerrottavaa!

Olen nuori kaveri, synnyin keväällä 2017 navetan pihapiiriin. Sieltä minut sitten napattiin talteen tänä keväänä, joten tässä minä vielä vähän opettelen tätä ihmisten kanssa elämistä. Välillä vähän poksahtelen ja pihisen, siitä kuulemma tulee nimenikin, ja välillä käyttäydyn kuin kunnon kesykissa, juttelen ja juoksen melkein jalkoihin, ennen kuin tajuan mitä olen tekemässä. Onpa tuo tilapäiskotiemäntäni minua vähän huijannutkin, ja silittänyt kun olen ollut syömässä.

En ole siis mikään valmis kesykissa, mutta minussa on oikein hyvät edellytykset sellaiseksi kasvaa, kunhan sinä vain annat minulle siihen mahdollisuuden ja aikaa. Olenhan jo tässä parissa kuukaudessa tullut kunnon sähinäpallosta vaivihkaa silitettäväksi! Sisäsiisti olen kuitenkin ollut aina, ja ruoka, se maistuu! Ruokaa ei ole ikinä liikaa, eikä ruoka ole ikinä pahaa.

Olen täällä tilapäiskodissa tottunut muihin kissoihin, ja nuoren kollin uteliaisuudella tehnyt heihin kaikkiin tuttavuutta. Mikäli kaveri antaa tassua, poistun takavasemmalle, mutta en ota siitä itseeni, kohta olen koittamassa leikkiinkutsua sitten uudestaan! Tuo komea harmaa Horu on erityisesti minun mieleeni, joten mikäli haluat kotiisi kauniin valkoisen pojan pienellä mustalla takatukkaviirulla varustettuna ja komean harmaan pojan pienellä valkoisella kaulamedaljongilla, tässä me oltaisiin! Täysin valmiina muuttamaan just sun luo. Voin muuttaa myös ilman Horua, mutta haluan kyllä sitten kivan kissakaverin, yksin on tylsää suunnitella kissuuksia.

Olisko musta sulle pieneksi kesytysprojektiksi? Lupaan olla kiltisti, jos soittelet ja sovit treffit!