Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa

Miu. Olen Ritva, pitkäkarvainen, sievä ja pikkuinen upea neiti. Iäkseni on arvioitu noin seitsemän vuotta, mutta se ei minussa kyllä näy! Olen vilkas ja minut saa helposti innostumaan leikkiin!

Kuten oikealla prinsessalla kuuluu, minullakin on omat vaatimukseni. Tarvitsen kodin, jossa saan seuraa, leikkikaverin, ja rauhallisen ympäristön. Olen nimittäin vähän herkkä stressaamaan muuttuvia tilanteita, ja silloin minulla saattaa tulla vahinkoja vessassa käymisen kanssa.

Leikkiminen rentouttaa minua tosi hyvin (ihan parhaita leluja ovat kaikenlaiset narut mitä löydän!) ja leikkikaverikseni sopisi ihminen tai toinen leikkisä kissa! Olen kuitenkin hyvin omanarvontuntoinen, eli tutustumisen uuteen kissaan tulisi tapahtua todella rauhalliseen tahtiin.

Kun vaatimuksiini vastataan, minä annan myös omasta puolestani. Jos päästät, tulen aamulla sänkyyn hiljaa kehräämään, kun huomaan että olet heräämässä, olen seuranasi päivän askareissa ja saatan heittäytyä viereesi rapsuteltavaksi :) Olen aivan valloittava tapaus! Voisitko sinä tarjota minulle loppuelämän kodin?