Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

VARATTU. Olen kaunis harmaa neitokainen Tampereelta. Ikää on tullut viisi vuotta, eli olen mitä parhaimassa iässä.

Olen siisti neiti, vessahommat hoidan hiekkalaatikkooni ja peseytän itseni monta kertaa päivässä. Kiloistani pidän huolta tarkkailemalla ruuanlaatua: olen hiukan ronkeli ruokien kanssa, mutta eiköhän uudessa kodissa tästä voida neuvotella. Lempipuuhaani on valjaissa liikkuminen ulkoilemalla. Olen myös yrittänyt olla omatoiminen sen suhteen, niin sitä myötä uuden kotini tuuletusikkunat pitää olla ehdottomasti verkotetut. Tykkäisin myös todella paljon lasitetusta parvekkeesta tai ulkoiluaitauksesta.

Olen elännyt ennen yksin ainoana kissana, mutta voisin harkita kämppikseni uutta kissakaveria. Täällä majatalossani olen tutustunut pieneen koiraan ja olemme tulleet toimeen keskenämme. Pienten lasten äänet ja eleet ovat minulle streessavia, niin lapsiperheseen en valittevasti pysty muuttamaan.

Alkulämmitelyjen jälkeen tykkään tulla syliin kehräämään ja annan silitellä omam maun mukaan. Mitä enemmän luottamusta olen saanut kerättyä, sitä enemmän annan silittää. Tykkään tulla iltaisin samaan sänkyyn nukkumaan ja kehrään iltalaulut. Tulen sinua vastaan jo ovella päivän riennoista silityksiä kaivaten.

Jos kodisassi on paikka tomeralle harmaalle neitoselle, ota pian yhteyttä!