Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Maumiu moi! Täällä olis nuori sisaruskaksikko vailla loppuelämän kotia!

Olemme syntyneet heinäkuussa 2017 ulkorakennukseen maalla, josta ystävävällinen ihminen otti meidät hoiviinsa ja toimitti eläinsuojeluyhdistykselle. Olemme kauniita ja mukavia kotikissoja, mutta kosketusta ei vielä oikein uskalleta ottaa vastaan. Muuten ihmisten läheisyys ja toimet kiinnostaa.

Minä Hellä olen tässä tämä tumma kilppari eli kilpikonnavärinen. Olen aika hoikkaa mallia, huiskuhäntä pehmeätassuinen, helläluonteisempi. Tykkään erityisesti jahdata laservalopistettä ja sulkahuiskaa.

Aito taas on punaruskea, puolipitkäkarvainen kuten Helläkin, muuten vähän matalampaa mallia. Olen rohkeampi ja uteliaampi siskoani, minua saa vähän enemmän rapsutella pääpuolesta. Sanon kyllä kun riittää, silloin vispaan häntää kiivaammin.

Minulla todettiin alkuvuodesta polviluksaatio. Se hoidettiin leikkauksella, kun vähän vielä kasvoi noin 10 kuukauden ikään. Silloin havaittiin myös alkava nivelrikko, johon pistoshoidot on aloitettu ja annetaan puolivuosittain. Sen verran nivelrikko vaikuttaa, että en kiipeile ja hypi niin vilkkaasti kuin Hellä. Tuossa yhdessä kuvassa minulla onkin vielä karvat ajeltuna jalasta leikkauksen jäljiltä.

Tulemme toimeen hyvin muiden lajitovereiden kanssa, joita täällä tilapäiskodissa on. Muista eläimistä ei ole kokemusta. Lapsia ollaan tavattu muutaman kerran ja ne oli ihan mukavia, kun osaisvat nätisti leikkiä kanssamme ja rauhallisesti tutustuttiin.

Yhdessä siis muuttaisimme uuteen kotiin. Jos sinua kiinnostaa, ja olet valmis yhteiseloon ja hoitamaan Aiton nivelrikkoa säännölliseti, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Ystävällisesti Aito ja Hellä