Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Nyt minua ujostuttaa. Pitäisi kertoa itsestäni, mutta vielä vähän jännittää tuoda itseäni esille. Olen Leenu, 2017 syntynyt pieni neitokissa.

Ujostelen siis vielä ihmisiä jonkin verran, mutta kehityn koko ajan. Varsinkin nyt, kun täällä hoitopaikassa on ihana herrasmieskissa. Olen pikkuisen ihastunut häneen. Ja esimerkin voimalla uskaltaudun jo tulemaan leikkimään ja syömäänkin, vaikka tuo hoitaja on lähellä.

Pidän kovasti leikkimisestä! Harrastan sitä itsekseni ja myös hoitajan kanssa. Suosikki on laserosoitin, ja raksujen heittely saaliiksi on myös kivaa. Mielelläni myös seuraan pihan tapahtumia ikkunasta. Se onkin hyvää ajanvietettä. Olen tosi kiltti; hoidan kaikki vessa-asiat siististi, syön kiltisti tarjotut ruoat jne.

Unelmakoti minulle olisi sellainen, jossa on rauhallinen ja kiltti kissakaveri. Sellainen, joka osaa näyttää minulle, että ihmisiin voi luottaa. Ja jonka viereen voisin pötkähtää nukkumaan. Tai sitten voisin muuttaa tuon Liinu-kaverini kanssa. En ole tavannut lapsia enkä koiria. Rauhallinen, tasainen ja säännöllinen elämä olisi se mitä nyt kaipaisin, ja kärsivällisen ihmisen.

Ota yhteyttä ja tule katsomaan, jos sinusta tuntuu, että olisit juuri se paras koti minulle!