Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Olen Martti arviolta 2-vuotias leikattu kollipoika. Sanovat että olen varsin hellyydenkipeä; pusken ja kehrään ihmisen nähdessäni.

Tilapäiskodissa olen päässyt tutustumaan myös pieniin lapsiin ja rakastan heitäkin. Mukavat isot ja pienet kaksijalkaiset – kaikki kelpaa!

Uudessa kodissa pitäisi minulla olla myöskin kissakaveri. Tyttökissoihin olen tottunut ja heihin kovasti tykästynyt, kolleista en välttämättä niinkään välitä, joten uusi tyttökaveri olisi tässä samalla haussa.

Olen kiltti poika ja tottunut monenlaisiin hoitotoimenpiteisiin; annan harjata, leikata kynnet ja putsata korvatkin oikein mallikkaasti. Olen siis mallikelpoinen mukava nuori herra, tule moikkaamaan, josko meistä tulisi parhaat kaverit!