Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kur Kur! Minä olen Marta, pieni, iloinen ja seurallinen kissaneiti. Tarkkaa ikääni ei tiedetä, mutta arvioitu syntymäaikani on kesä 2016.

En osaa naukua, mutta juttelen paljon pienillä kimeillä kur-äänillä ja olen muutenkin hyvin sosiaalinen. Olen kova kehräämään ja puskemaan!

Tykkään kovasti kaikista ihmistä ja toiset kissatkin menettelevät. En kuitenkaan ole kovin kiinnostunut tilapäiskotini muista kissoista ja leikin mieluimmin itsekseni tai ihmisen kanssa, joten viihtyisin varmaan hyvin kodin ainoana kissana, jos minulle uudessa kodissa annetaan riittävästi aikaa ja huomiota. En ole ollut tekemisissä koirien enkä pienten lasten kanssa.

Minulla on hyvä ruokahalu ja hiekkalaatikkoasiat hoidan mallikkaasti. Pidän myös hyvää huolta kauniin kiiltävästä mustasta turkistani, jossa on hauskasti yksittäisiä valkoisia karvoja. Lempilelujani ovat erilaiset höyhenhuiskat ja kissanminttuhiiret. Olen erityisen taitava pallojen käsittelyssä, ja juoksuharjoitukset kuuluvat päivittäiseen rutiiniini. Tykkään katsella ulos ikkunasta ja otan mielelläni pikkutorkut auringonpaisteessa. Olen kovasti kiinnostunut ulkoilmasta, joten uudessa kodissani voisin mielelläni kokeilla valjaissa tai turvallisessa tarhassa ulkoilua.

Entisestä elämästäni minulle on jäänyt merkit keuhkoihini. Tällä hetkellä ne eivät haittaa minua mitenkään, ja eläinlääkärin mukaan saatan elää koko loppuelämäni ihan reippaana tyttönä ilman keuhko-ongelmia. Uuden kotini pitää kuitenkin varautua siihen, että jossain vaiheessa saatetaan tarvita lisätutkimuksia.

Haluaisin muuttaa kotiin, jossa saan paljon huomiota, rapsutuksia, seurustelua ja aktivointia. Minä haluan olla siellä missä sinäkin, joten tule hakemaan minut kotiin!