Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Heippa, olen Sipuriina noin 2-vuotias hyvätapainen tyttökissa.

Luonteeltani olen utelias; tulen aina innolla katsomaan ja auttamaan mitä tehdään. Toisaalta olen vielä vähän epäluuloinen uusia ihmisiä kohtaan, joten syliin et minua ihan heti saa. Sen jälkeen kun ollaan tutustuttu, viihdyn kyllä sylissä rapsuteltavana! Olethan siis valmis kerryttämään luottamusta puolin ja toisin.

Kuten kuvasta näkyy, ulkoilutarha on aika mukava paikka. Osaan käyttää hiekkalaatikkoa kuten kuuluukin, olenkin tottunut erilaisiin kuivikkeisiin, mikrohiekkaan, pellettiin ja kristallihiekkaan, kaikki käy. Tilapäiskodissani olen päässyt tutustumaan myös alle kouluikäisiin lapsiin, ja tulen heidän kanssaan juttuun ongelmitta.

Etsin kotia, jossa minulle olisi kiva kissakaveri ja tietysti kivoja ihmisiä pitämään minusta huolta ja rakastamaan minua!