Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Moi kaikille. Olen Tiamat, suunnilleen 2015 syntynyt tyttökissa.

Olen kasvanut ja elänyt aika isossa kissaporukassa, kuitenkin ihmisen hoivissa, joten olen kesykissa, jolla on laumassaeläjän kovennettua asennetta. Olen pieni ja hoikka tyttö, mutta olen oppinut pitämään puoliani vikkelällä oveluudella. Näen ihmisissä paljon hyvää, mutta myös runsaasti epäilyttäviä puolia – minua onkin hyvä lähestyä minun sanelemieni ehtojen mukaisesti. Tässä muutamia tärkeimpiä:

1. Ruoka on tie kissan sydämeen. Ainakin tämän kissan. Muista lahjoa minua. Saatan joskus olla ruokailutilanteissa turhankin innokas, joten toivon ymmärrystä – ruoka on vaan niin hyvää.

2. Minun tulee saada pitää henkinen ylemmyysasemani ihmiseen nähden. Ymmärräthän siis, että rapsuja, hellittelyjä ja silityksiä otetaan vastaan aina parhaiten silloin, kun olen ihmiseen nähden korotetussa asemassa – esimerkiksi hyllyn tai kissanpuun päällä. Jos olen lattialla tai muissa puuhissa, niin lähestythän verkkaisesti ja rauhallisesti!

3. Kaikki turha hälinä on turhaa. Koirat ja lapset eivät minua kiinnosta.

4. Kissakaverit ovat ihan jees, mutta eivät nyt varsinaisesti välttämättömiä. Omistautuva ja sääntöihini sopeutuva ihminen on tärkeintä, joten ethän haeskele minua joksikin seuraneidiksi toiselle kissalle. Lähden siis ihan mielelläni ainoaksikin kissaksi, jos kaikki tärkeät ehtoni täyttyvät.

Mielestäni en pyydä liikaa; tiedostan vain, että jos koko maailma toimisi minun sääntöjeni mukaisesti, kaikki menisi paljon sulavammin. Tule tutustumaan. Katsoithan videoni!