Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Moi kaikille. Olen Tiamat, suunnilleen 2015 syntynyt pieni tyttökissa.

Olen kasvanut ja elänyt aika isossa kissaporukassa, kuitenkin ihmisen hoivissa. Ihmisseura ei siis ole minulle aivan vierasta, mutta täytyy myöntää, että huomion keskipisteenä olemiseen olen melko tottumaton. Olen pieni, suurisilmäinen tyttö ja kehräykseni on hiljaisen varovaista. Näen ihmisissä paljon hyvää – minua on kuitenkin hyvä lähestyä minun sanelemieni ehtojen mukaisesti jotten turhaan säikkyisi. Tässä muutamia tärkeimpiä:

1. Ruoka on tie kissan sydämeen. Ainakin tämän kissan. Muista lahjoa minua. Saatan joskus olla ruokailutilanteissa hyvin innokas, joten toivon ymmärrystä – ruoka on vaan niin hyvää.

2. Rapsut ja hellittelyt ovat ihania ja tärkeitä – silloin kun haluan niitä ottaa vastaan. Minun tulee antaa päättää siitä, milloin otollinen hetki on käsillä. Muutoin lähden karkuun.

3. Kaikki turha hälinä on turhaa. Koirat ja lapset eivät minua kiinnosta.

4. Kissakavereitahan minulla on aina ollut ja tottunen kyllä uusiin kissoihin, jos eivät pyri pomottamaan. Toisaalta elämäni lajitovereiden joukossa viettäneenä osaan kyllä arvostaa sitäkin, ettei laatikollani näy muiden tassunjälkiä. Omistautuva ja sääntöihini sopeutuva ihminen on tärkeintä. Lähden siis ihan mielelläni ainoaksikin kissaksi, jos kaikki tärkeät ehtoni täyttyvät.

Mielestäni en pyydä liikaa; olen kuitenkin kiva tyttö, jolla on paljon annettavaa, kun vain juuri se oma koti löytyy. Tule tutustumaan. Katsoithan videoni!