Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Olen Kerttu, suunnilleen parivuotias kissaneiti ja etsin rauhallista kotia sekä mukavaa kissakaveria.

Luonteeltani olen kiltti ja rauhallinen. Välillä innostun leikkimään yksin tai jahtaamaan huiskaa, mutta enimmäkseen tykkään makoilla rauhallisessa paikassa ja seurata ihmisten puuhia.

Minulle sopisi turvallinen ja rauhallinen koti, jossa ei ole liikaa pelottavia ääniä eikä lapsia.

Vieraat ihmiset ovat alkuun epäilyttäviä, joten alkuun pysyttelen varmuuden vuoksi sivummalla. Tuttuun ihmiseen suhtaudun luottavaisesti ja ilmaisen kiintymystäni puskemalla ja kehräämällä. Välillä nautin oikein kovastikin rapsutteluista, silittelyistä ja myös perusteellisista turkin harjaamisista. En kuitenkaan ole oppinut viihtymään sylissä.

Toisinaan haluan kuitenkin olla yksin ja kaipaan omia rauhallisia nukkumis- ja oleskelutuokioita. Uudesta kodista olisi mukava löytyä kissakaveri, joka olisi myöskin rauhallinen, ja jonka kanssa voisi lepäillä yhdessä. Olisiko sinulla Kerttu-kissan kokoinen kolo kodissasi?