Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

VARATTU. Mau, mau, Kister tässä moi! Olen n. 2-vuotias nätti kisupoika, kiltti ja kehrääväinen.

Väritykseltäni valkoisella pohjalla persoonalliset mustat sydänkuviot molemmissa kyljissä. Tykkään paljon rapsutuksista, heittäydyn selälleni ja kierittelen. Olen vielä hieman ujo uusia ihmisiä kohtaan, mutta tutustun pian, kun lähestyt rauhallisesti jutellen.

Saatan vähän pelätä muita kissoja, ainakaan täällä tilapäiskodissa olevia en ole lähesteynyt, eikä hekään kovin lähelle ole tulleet. Voisin siis haluta loppuelämän kotiin ainoana kissana tai rauhallisen ystävällisen kaverina. Lapsista ei täällä ole kokemusta, eikä muista eläimistä, mutta luulen että ainakin ihan pikkulapset ovat liian vilkkaita makuuni. Olen syntynyt keväällä 2016.

Minusta kuoriutuu aivan ihana seurapoika, jos saan tilaisuuden edetä omaan tahtiini! Jos haluat tutustua lisää, ota yhteyttä, terveisin Kister.