Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Corona vielä kotia vailla, muut varattuja. Jos tykkäät rauhallisesta elosta, järjestyksestä, hiljaisuudesta, tehdä asioitasi omassa rauhassasi ilman häiriöitä, niin ei ehkä kannata miettiä meidän adoptoimista. Me nääs ollaan vilkkaita niin kuin terveiden kissanpentujen kuuluukin olla.

Hyppelemme, juoksemme, poukkoilemme, säntäämme ympäriinsä, painimme, toimimme "apuna" touhuissasi, oli se sitten siivoamista, syömistä, kävelemistä tai mitä nyt vaan teetkin. Lupaamme ettet joudu tekemään mitään yksin vaan olemme vierelläsi "auttamassa".

Me multakurut aka kultamurut olemme luovutusiässä 2.8., ja etsimme siis nyt omia kotejamme. Voimme muuttaa yksin tai kaksin, mutta jos muutamme yksin, niin uudessa kodissamme pitää jo olla nuori/nuorekas ja leikkisä kissakaveri meille. Ainoaksi kissaksi emme muuta.

Oli ihan tipalla ettei Paju-emomme synnyttänyt meitä Toyotaan eläinlääkäriressuilla, siitä saimme sitten nimemme. Tuo tilapäiskotipalvelijamme oli vähän hölmö: ei ottanut meistä kuvia helteen aikaan, silloin makoilimme pitkin pituuttamme paikoillamme, joten olisimme olleet silloin helppoja kuvattavia. Mutta ei, hää rupesi kuvaamaan meitä juuri kun helteet hieman hellittivät, ja meillä oli virtaa oikein kunnolla, eli onnistuneiden valokuvien ottaminen ei ollutkaan ihan helppoa. Eli olemme vielä paljon söpömpiä luonnossa kuin näissä valokuvissa ;)

Olemme syöneet tilapäiskodissamme monipuolisesti erimakuisia ja -koostumuksellisia, viljattomia, suuren lihapitoisuuden omaavia märkäruokia sekä erilaisia raakoja lihoja. Kaikkea näitä laatuherkkuja olemme syöneet hyvällä ruokahalulla. Meitä on yritetty opettaa erilaisiin hoitotoimenpiteisiin ja käsittelyyn. Vessa-asiat hoituu meiltä virheettömästi.

Celica, ruskearaidallinen tyttö, on hyvin ihmisrakas, tykkää kovasti rapsutuksista ja sylittelystä, ja osoittaa sen kehräämällä. Vaikka toki tulee toimeen jokaisen sisaruksensa kanssa (osoittaa sen mm. painimalla heidän kanssaan), niin usein nukkuu kylki kyljessä Corona-veljensä kanssa. Eli jos olet ajatellut adoptoida kaksi kissanpentua, niin tämä voisi olla oiva parivaljakko.

Pesueen toinen tyttö on lähes kokoharmaa Carina. Joukon eniten ihmisseuraan hakeutuva multakuru. Hän on erityisen mieltynyt kuvassakin näkyvään kulho-pesuvatikomboon ja usein loikoilee siinä. Taitaa olla myös siirtänyt mieltymystään hieman velipoikaansa Corollaankin.

Corona- poika on lähes kilpikonnavärityksen omaava poika. Utelias ja rohkea viipottaja, joka viihtyy ihmisseurassa, muttei kuitenkaan juurikaan sylissä, tai ei ainakaan kovinkaan kauaa malta sylitellä.

Corolla on harmaa-valkoinen poika. Pesueen mammanpoika, mikä ei siis tarkoita, että olisi jotenkin arka-parka tai lällykkä, vaan sitä, että hän on eniten kiintynyt äitiinsä. Tykkää myös ihmisistä kovin.

Mikäli kodissasi on tilaa yhdelle tai kahdelle vilkkaalle multakurulle, ota puhelin käteesi ja soita Pesun väelle!