Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

VAPAA: Fusku. Varattu: Fiba. No terve! Kaksi pientä kollipoikaa täältä maukuilee uutta kotia. Me ollaan synnytty meidän tilapäiskotiin 27.5.2018 ja meillä on ollut alusta asti useampi huolehtiva mammakissa ja paljon sisaruksia, vaikka samaan pentueeseen meitä tuli vain kaksi.

Minä Fusku, olen selkeästi rohkeampi ja ihmisläheisempi tyyppi. Koirat mua hirvitti tosi paljon, kun semmosen koira-otuksen näin! Näytin sille ihan irokeesiä ja yritin kovasti kertoa että painuisitko sinne, missä pippuri kasvaa, mutta eihän se uskonut! No, lopuksi päädyin siihen, että se ei varmaan mua syö, ja uskalsin jo vähän leikkiä sen nokan edessä. Mutta oli se kyllä aika kokemus! Olen luonteeltani tosi leikkisä ja uskallan vähän haastaa imuriakin – välillä.

Toi mun velipoika Fiba taas on ihan mammanpoika. Sen lempipuuhaa on löllöttää jossain mamman kainalossa tai sitten huutaa ihmismammalta ruokaa! En tiedä mihin mahaan se sitä ruokaa syö, mutta aina sillä on nälkä. Me molemmat ollaan kovasti leikkisiä ja painitaan meidän toisten pentuekavereiden kanssa päivät pitkät. Nukutaan kyllä mielellään ihmisen vieressä ja Fiba joskus uinahtaa jopa syliin, vaikkei varsinaisesti kyllä mikään sylikissa olekaan. Ehkä siitä tulee joskus?

Meitä on muitakin tässä tilapäiskodissa, ja ainoaksi kissaksi mekään ei lähdetä – uudessa kodissa olisi hyvä olla siis joko rallikaveri, tai sitten voitais lähteä jonkun meidän nykyisistä kavereista, kanssa! Koiriin ei olla ihan tottuneita, mutta ollaan niitä kyllä nähty. Sama pätee myös ihmispentuihin.

Olemme jo luovutusikäisiä, mutta saatamme viihtyä mamman kanssa myös pidempäänkin.