Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Tsau! Olen Wiljami, komea kissapoika, joka on syntynyt syksyllä 2014. Saat lopettaa näiden sivujen selailun tähän, sillä tiedän olevani täydellinen, enempiä kissailmoituksia ei sinun siis kannata selailla.

Olen tosi ystävällinen ja seurankipeä, haen ihmisiltä itse läheisyyttä ja minua saa tulla oikeastaan koska vain silittelemään. Ihan sylikissa en kuitenkaan ole, mutta kyllä minut saa syliin nostaa ja siinä hetken pidellä jos semmoista kovasti haluaa tehdä. Lähden kuitenkin itse nopsasti siitä pois kiehnäämään jalkojasi ja vastaanottamaan rapsutuksia.

Olen myös muille kissoille ystävällinen, tosin kutsuni leikkeihin saattavat olla vähän rajunpuoleisia, eivätkä kaikki taida niitä leikiksi ymmärtää. Olen aina valmis leikkimään, suosikkini ovat huiska- ja laserleikit, jolloin voin pomppia ja rymistellä pitkin lattioita! Olen kaikkiruokainen, eikä minulla ole ollut mitään ongelmakäytöstä – mitä nyt ruokakupin lähestyessä saatan maukua kovaan ääneen vauhdittaakseni ruoansaantia. Ihan en ole myöskään harjaamisen merkitystä oivaltanut, minusta siinä on tarkoitus hyökätä mahdollisimman nopeasti harjaan kiinni. No, lupaan opetella, kunhan jaksat sitä kanssani työstää. Uusien asioiden kohdalla saatan olla hieman arkajalka, mutta rohkaistun nopeasti.

Uudessa kodissani pitäisi olla leikkisää kissaseuraa sekä ihmisiä, jotka haluavat aktivoida minua. En ole tutustunut lapsiin, mutta uskoisin pärjääväni myös sellaisten kanssa. Tosi korkea kiipeilypuu olisi kanssa ihan mahtava juttu! Tulethan pian tutustumaan minuun?