Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Kurrna! Olen nuori ja leikkisä Killi, syntynyt arviolta alkuvuonna 2017, oikein mukava poju.

Asustelen kahden kissakaverin kanssa ja toivoisin myös tulevalta kodiltani kissakaveria. Olen kova poika leikkimään ja juttelemaan ihmisille sekä muille kissoille. Keppilelut ovat parhaita ja jaksaisin jahdata niitä loputtomiin. Pidän silityksistä ja puskemisesta, mutta syliin en ole uskaltanut vielä hypätä. Minua on kyllä kannettu sylissä, mutta en edes kerinnyt huomaamaan mitä tapahtui!!

Olen oppinut pitämään monipuolisesta ruuasta ja minulle on tarjoiltu nappuloita, raakaruokaa sekä kissojen märkäruokaa. Herkuista pidän todella paljon ja osaan pelata erilaisia älypelejä. En ole koskaan tavannut koiraa enkä muitakaan eläimiä kuin kissoja. Uudet ihmiset ja lapset ovat hieman epäilyttäviä aluksi, mutta se varmaan johtuu uusista äänistä.

Jos haluat antaa minulle rakastavan loppuelämän kodin, niin tulehan moikkaamaan minua!