Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Moikka! Olen Taavi, arviolta 2–3-vuotias aktiivinen kollipoika.

Olen erittäin leikkisä ja kissakavereita kohtaan aika raisu, enkä aina ymmärrä kissojen sosiaalista kanssakäymistä kunnolla. Tykkään erittäin paljon palloista ja leikkimisestä! Olen myös puhelias kaveri ja kurnutan paljon. Olen kuitenkin vielä hieman ujo ihmisiä kohtaan, mutta pidän jo rapsutuksista oikealla hetkellä, eli toisin sanoen ruokakipon äärellä. Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta!

En pelkää lapsia ja rakastan koiria. Tarvitsen kodin, jossa on seurakseni erittäin aktiivinen kaverikissa tai useampi, jotka sietää minun sosiaalisten tilanteiden ymmärtämättömyyteni. Olen tullut hyväksi kaveriksi myös kotia etsivän pennun Pekan kanssa, joten voisimme myös lähteä samaan kotiin.

Minulla taitaa olla jokin ruoka-aineallergia, ja testaillaan hoitajani kanssa, mitkä kaikki ruuat sopivat; ainakin pari allergiaruokaa ja onneksi myös pienet määrät herkkuja.