Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Mou! Olen Ossi, seniori-ikään ehtinyt ihmisrakas kolli, ja etsin omaa valtakuntaani.

Pidän ihmisten määräilystä, ruuasta ja rapsutuksista. Haen pestiä huushollin ainoaksi kissaksi tarjoten palvelijalleni huomiota ja läheisyyttä. Kun muistat rapsuttaa minua kollinroikaletta, palkitsen sinut kehräyksellä ja lämmöllä; joskus jopa volteilla, jos pinnin heittää lattialle.

Muuten olen rauhallinen, ja minusta saa joku hyvän kissaherran kotiinsa, jos vain ihmisellä on aikaa rapsutella ja huomioida meikäläistä. Haluan olla siis oman kotini valtias. Koira vois ehkä olla ihan jees, jos koira ei ole tuppautumassa väkisin lähelle ja on rauhallinen. Ikäni on siinä 8–10 vuotta.

Kaipaan siis rauhallista kotia eläkepäiville ja mukavaa ihmisseuraa! Katsoithan videoni!