Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Minoon Artemis, ja minoon maalta! Olen hyvällä itsetunnolla varustettu kissarouva, joka etsii itselleen sitä omaa ihmistä tai vaikkapa kahtakin. Ainoa vaatimukseni on, ettei uudessa kodissani asu muita kissoja!

Ikää on kertynyt ainakin 7 vuotta, ehkä hieman enemmänkin, enhän minä nyt voi kaikkea muistaa. 2011 ne kirjoitti syntymävuodeksi rokotuskorttiini, joten mennään sillä.

Muut kissat saavat minulta kunnon kyydit käpälämäkeen, mikäli sille päälle satun, ja sellainen mieliala minulla on aika usein. Joten jos sovitaan, että saisin olla ainoa kissasi?

Minulta on ulkokissan elämä vienyt melkein kaikki hampaani, vain yksitoista on enää jäljellä, joten toivoisin hampaistani pidettävän huolta säännöllisillä hammaskiven poistoilla ja tarkistuksilla. Vähäiset hampaani eivät kuitenkaan muutoin haittaa normielämääni, ruoka maistuu mainiosti ja välillä pistän vallan leikiksi. Ainoa hampaiden tilastani ulospäin näkyvä asia on kieleni, se kun ei tahdo enää pysyä aina suussa. Tilapäiskotiemäntäni sanoo minua hieman pullavaksi, tiedä sitten mitä sekin muka tarkoittaa...

Olen hienojen kissarouvien tapaan sisäsiisti ja hyvätapainen. En roiku verhoissa, enkä raavi sohvia. Kynteni teroitan minulle tarkoitettuihin raapimispuihin. Yöni vietän nukkuen sohvalla, joten sinäkin saat nauttia rauhallisista yöunista.

Kovasti jo toivoisin pääsyä omaan kotiini, alkaa hermoni kiristyä täällä tilapäiskodissa muita kissoja paimentaessa, joten jos koet olevasi Minun Ihmiseni – soita ja sovi tapaaminen!