Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Nau! Minä olen vihreäsilmäinen, siro ja silkkiturkkinen Saki-tyttö. Olen syntynyt joskus vuonna 2016.

Tarkkaa aikaa en muista, mutta eläinlääkäri sanoi minun olevan nuori kiss,a ja että hampaani ovat hyvässä kunnossa. En kyllä itse arvostanut yhtään tutkimistani, sillä en ollut tottunut ihmisten kanssa olemiseen. Nyt täällä tilapäiskodissa olen opetellut kotikissan elämää, ja vaikka aluksi se oli jännittävää, olen edistynyt huimin loikin!

Entisessä elämässäni olen elänyt kissapopulaatiossa, joten varmaan sopeutuisin elämään yhden tai useamman kiltin kissan kanssa. Kissakaverit täällä ovat auttaneet minua rohkaistumaan ja seuraankin tarkasti heidän tekemisiään ja usein hakeudun nukkumaan sinne, missä muutkin kissat nukkuvat.

Tykkään kiipeilypuusta, jossa voi kiipeillä, nukkua ja josta voi katsella ulos. Pidän kovasti tunneleista ja muista piilo- ja vaanintapaikoista, ja jaksan leikkiä vaikka kuinka kauan erilaisilla höyhenleluilla. Leikin joka päivä myös palloilla – tietysti, olenhan saanut nimeni Saki Kumagain mukaan. Olen aika utelias ja olen aina siellä, missä muutkin, vaikka vielä toistaiseksi seuraan tilanteita vähän kauempaa.

Uskallan jo ottaa herkkuja ihmiskädestä ja iltaisin hakeudun nukkumaan sängyn jalkopäähän, joten olen ihan ylpeä kehittymisestäni. Ihan vielä minuun ei saa koskea, mutta luulen, että sekin vielä passaa, kunhan edetään rauhassa. Uudessa rakastavassa omassa kodissani voisin tulla tästä vielä paljon rohkeammaksi.

Minulla on hyvä ruokahalu. En nirsoile, vaan kaikki tarjottu ruoka kelpaa. Tietysti myös hiekkalaatikkoasiat hoidan hienosti.

Olisitko valmis auttamaan minua unohtamaan entisen elämäni ja aloittamaan kanssani yhteisen uuden elämän? Uskon, että meistä voisi tulla hyvät loppuelämän ystävät!