Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VAPAA: JALO. Varattu: muu pentue. Mau! Olemme kissasisarukset, ja etsimme itsellemme uutta palvelusväkeä. Muutamme vain kotiin, missä meille on nuorekasta kissaseuraa, mielellään lähtisimme myös pareittain.

Olemme kaikki vielä hieman ujoja, mutta rohkeutemme kasvaa päivä päivältä positiivisten kokemusten kautta. Emme valitettavasti mielellään muuttaisi perheeseen, jossa on ihan pieniä lapsia, että saisimme rauhassa rohkaistua lisää ilman suurempaa hälinää ympärillä.

SULO: Leikin mielelläni ihmisten kanssa sekä itsekseni. Löydän iloa pienistäkin asioista, mutta ihmisten kanssa tarkastan tilanteen ennen kuin heittäydyn leikkiin koko sydämelläni. Olen vielä hieman arka-poika ihmisten kosketukselle, mutta unohdan sen täysin leikin tiimellyksessä. Aktiivisuus on siis lähellä sydäntäni, ja etsin jatkuvasti keinoja täyttää uteliaisuuteni, eikä siihen aina tarvitse ihmisen apua. Olen perheestäni uteliain tapaamaan uusia kissakavereita.

MILO: Olen porukkamme suurin sekä kooltani että ruokahalultani. Etsin perhettä, joka arvostaisi herkkää puoltani, sillä olen enemmänkin utelias sivustaseuraaja, vaikka energiaa ja rohkeutta minustakin löytyy kuten pienestä pojasta pitääkin. Tarkkailen mielelläni ihmisten ja muiden kissojen temmellystä suurilla silmilläni. Varsinkin höyhenlelut herättävät kiinnostukseni.

JALO: Olen sisaruksista kaikkein rohkein poika, luonnostani utelias ja tykkään seurata ihmisten touhuja. Hakeudun ihmisten seuraan ja saatan tulla jalkojen päälle nukkumaan. Ihmiset ovat siis jo nyt lähellä sydäntäni. Rakastan kuitenkin leikkimistä, ja etsin perhettä, jonka kanssa jakaa aktiivisuuteni ja hellyydenkaipuuni. Annan oman rauhan myös ihmisille, mutta toivoisin silittelyä, kun annan sille mahdollisuuden.

USVA: Minä olen kaunis savunharmaa, porukan ainoa tyttö. Olen aluksi hiukan ujo, mutta kun luottamukseni on ansainnut niin näytän sen myöskin. Minut todennäköisesti löytää seuraamasta muiden kissojen touhuja sivusta, ja myös ihmisten touhuja seurailen pienen matkan päästä. Haluaisin löytää perheen, jonka kanssa uskaltaisin leikkiä ja rakentaa luottamustani.

Tervetuloa ihastumaan meihin! :)