Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Heippa! Olen Kultsu, reipas tyttökissa – tai siis pantteri! Etsin kotia, jossa saisin olla ainoa kissa ja ulkoilla valjaissa.

Olen aika pieni, mutta kova kerjäämään ruokaa. Sanovat, että olen muuten todella kiltti. Tykkään silityksistä ja rapsutuksista, mutta en niinkään viihdy syliin nostettaessa. Turkkiani saa kyllä harjata. Sanovat myös, että olen rohkea tyttö. Tykkään heti tutustua uuteen ympäristöön ja ihmisiin nuuskuttelemalla ja puskemalla.

Minulla on kaunis musta ja kiiltävä turkki. Erityispiirteenäni on pieni valkoinen laikku rinnassa. Olen siis sisäkissa, mutta ulkoilen valjaissa. Hoidan hommani hiekkalaatikolla ja syön pääosin kaiken, mitä minulle tarjotaan. Olen syntynyt 2011.

Tykkään leikkiä ja juoksennella silloin tällöin matot rullalle. Jos heittelet minulle pikkuhiirtä, niin noudan sen takaisin sinulle kuin koira! Tosin se pitää "tappaa" ennen palautusta. Jos olet uupunut ja vuoteenoma, tulen kainaloosi tai rinnan päälle lohduttamaan – sehän on meidän kissojen hommaa. Tykkään siitä, vaikken mikään sylikissa olekaan.

Loppuelämän kotini olisi toivottavasti sellainen, jossa saisin juosta ja leikkiä. Tykkään kyllä makoilla, mutta toiminta on verissäni, joten aktivointia ei saa unohtaa. Valjaissa ulkoilu ja sisäleikit makoilun ohessa olisi loppuelämän unelmani!