Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Etsitään loppuelämän syliä, tositarkoituksella! Se on kuulkaas sillä tavalla, että näin 8-vuotiaana (s. 2010) kissarouvana olen mielestäni joutunut muuttamaan aivan liian monta kertaa, vaikka olen oikein hyväkäytöksinen.

Olin varsin tyrmistynyt, kun kuulin, että tämä nykyinenkin on vain tilapäinen paikka, kunnes huomasin, että täällä on toinenkin kissa. Minä joudun vahtimaan sen tekemisiä koko ajan ja välillä sähisemään, jos se yrittää tulla sohvalleni. Onneksi se viihtyy päivät sohvan alla, ja jos oikein hyvä tuuri käy, voin käydä syömässä senkin ruoat. Tulevaisuudessa haluan olla sylien ainoa valloittaja.

Niin siis, minä olen Sylikissa, isolla ässällä. Hyppään syliin, vaikka tuo ihminen ei aina niin välittäisi, varsinkaan vessassa. Illalla menen ihmisen kanssa vuoteeseen, jossa kainalopaikkakin on ihan ok, mutta jos salaa hivuttaudun rinnan päälle, eikä ihminen estele minua, siinä vasta onkin mukava kehräillä.

Huhut kertovat, että olen ollut lapsiperheessä ja minusta luovuttiin allergian vuoksi. Tuo tilapäiskodin ihminen arvioikin, että olen aika lepsu kilppariksi (eli kilpikonna-väriseksi) ja saattaisin viihtyä lasten kanssa ...varsinkin, jos on herkkuja ja leikkejä tarjolla.

Minun suuni oli tänne tullessa kovin huonossa kunnossa, ja käväisinkin semmoisessa oudossa paikassa nukkumassa, ja kun heräsin, oli suussani tyhjempää kuin ennen. Tällä hetkellä suuni on siis hoidettu kuntoon, mutta ihmiseni kuuli, että hampaideni kuntoa on syytä tarkkailla tulevaisuudessakin. Tykkään siis syödä pelkästään märkäruokaa, mutta vähän kovempia herkkuja en ole koskaan pystynyt vastustamaan.

Jos sinulla on tarjota minulle avoin syli (tai useampi), niin otappa noihin ihmisiin yhteyttä ja sovi treffit kanssani. Terveisin Nastja.