Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

Moi! Me ollaan kaksi tosi hyvää jätkää. Olemme kilttejä ja kunnollisia muutenkin, ja etsimme yhteistä kotia loppuelämäksemme.

Olemme syntyneet 2012 ja haluaisimme elää mukavien ihmisten kanssa. Tarvitsemme rakkautta ja rajoja – mutta eniten tietysti rakkautta. Molemmat olemme todellisia kehräyspuskutraktoreita 🤗

Tupu olen minä, jossa on vähän oranssia. Nautin rapsutuksista ja kiitokseksi pusken sinua. Ja kehrään oikein kunnolla. Sylissäkin viihdyn silloin kun saan sinne itse halutessani tulla.

Hupu on mustavalkoinen ja komia poika onkin. Hupu tykkää rapsutuksista yhtä paljon kuin minäkin ja myös puskee ja kehrää. Olemme siis molemmat erittäin ystävällisiä ja rauhallisia poikia.

Onko sinun kodissasi paikka kahdelle ihanalle aikuiselle pojalle? Oletko Sinä juuri se oikea ihminen meille? Mieti, tämä on ainutkertainen tarjous! Me lähdemme vain yhdessä, ja vain hyvään kotiin, jossa meitä arvostetaan ja hoidetaan viimeisen päälle.

Rauhallinen elämä viehättää meitä, joten ihan pienten lasten kanssa emme luultavasti viihdy, mutta mukavat ja ystävälliset nuoret ihmiset ovat ok. Emme myöskään kaipaa toisten eläinten seuraa, vaan haluamme olla talouden ainoat rakkausjutut. Ota pian yhteyttä!