Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Ur-ur, mää-krää, kurnailee seurallinen Sikko. Etsin omaa valtakuntaani ainoana kissana, jossa saan huomiota ja leikitystä.

Odotan jo kovasti pääsyä omaan ihanaan kotiin. Olen nätti, pääväriltä harmaa, vuonna 2010 syntynyt tyttökisu. Pidän ihmisten seurasta ja vastailen jutteluusi persoonallisella äänelläni.

Tykkään leikkiä, varsinkin huiska- ja hiirilelut ovat parhaita saalistettavia. Kehrään ja osoitan hellyyttä, syliinkin voin tulla omasta tahdostani, mutta en oikein tykkää nostelusta.

Lapsiin en ole tottunut, ainakaan ihan pieniin, enkä siedä muita kissoja, tuskin muitakaan eläimiä. Tarvitsen siis suht rauhallisen kodin, jossa saan jakamattoman huomion ainoana eläimenä, ja palvelijan, jolla on minulle aikaa. Jos tunnet olevasi oikea henkilö tähän hommaan, saat minusta hyvän ystävän!
Olen kuulolla, odotan innolla kuka sieltä tulee minua katsomaan, terkuin Sikko.