Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Hurhei! Minä olen nuori mies Veli, aika hieno pieni kissa, vaikka itse sanonkin niin.

Olen syntynyt joskus heinä-elokuun vaihteessa 2017, ja asunut syksystä 2017 asti täällä tilapäiskodissa. Minulla on ollut täällä ihana sijaisisä, joka on opettanut vaikka mitä kissana olosta. Nyt kuitenkin päätin, että kyllä on jo aika lähteä omaan kotiin, sellaiseen, jossa olisi nuorehko ja mukava kissakaveri minulle. 

Tykkään leikkiä ja tehdä kepposia. Paras lelu ikinä on sellainen pallo, jossa on reikä, sitä kai sanotaan pesupalloksi. Se on ihan  paras, koska se kolisee hauskasti, mutta jostain syystä ihmiset aina piilottavat sen pyykkikoneeseen.

Myös rapsutukset ovat tosi kivoja, mutta vieraat ihmiset ovat sen verran jännittäviä, että taidan sitten teidän tutustumiskäynnillä katsoa vähän kauempaa meininkejä. Täällä tilapäiskodissa on aamuisin hauska mennä sänkyyn kun ihmiset ovat vielä unenpöpperössä, silloin tulee parhaat rapsutukset! Ajattelin, että sitten siellä uudessakin kodissa valloitan sängyn omakseni, kunhan ollaan tutuiksi käyty. Tai siis kyllähän minä ihan mielelläni nukkumispaikkani toisen kissan kanssa jaan, rapsutukset on mukavampi jakaa jonkun kanssa.

Tuo tilapäiskodin ihminen ei päästä minua takaisin leikkimään ennen kuin kerron, että minun jalka on leikattu keväällä 2018. Minulta on leikattu sellainen juttu, kuin patellaluksaatio, eli polveni ei meinannut pysyä paikallaan. Tilapäiskodin emäntä lupasi kertoa noista jutuista sitten lisää, itse en jaksa vaivata päätäni asialla enempää, kun meinaan sen aivan jo itse unohtaa. Tuo polvi siis ei ole enää leikkauksen jälkeen minua vaivannut, ja eläinlääkärikin sanoi, että leikkaus meni hyvin.

Nyt ei kuitenkaan ole enempää aikaa pölistä, kun kuulin, että on ruoka-aika. Heippa!