Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hellä on nimeni ja olen nuori kiltti tyttökisu. Kaunis turkkini on kilpikonnakuvioinen ja puolipitkäkarvainen, olen siis varsin persoonallisen näköinen.

Heinäkuussa 2018 oli ekat synttärini! Ensimmäiset kuukaudet olin emon ja sisareni kanssa ulkona, syksyn tullen meidät pelastettiin sisätiloihin. Nyt on suurimmat pentuajan rallit jo rauhoittuneet. Tykkään kyllä paljon kaikenlaisesta leikistä; huiskalelut, pallot, laservalo on parhaita. Maton alla liikkuvat jutut on tarkkavaisuutta vaativaa saalistusta. Luonteeltani olen vielä hieman ujo, eikä minua saa vielä syliin, sillä olen nopsa livahtamaan käsien alta. Silittää ehtii syödessäni ja vähän leikin lomassa, en siitä lainkaan vihastu. Leikkien tutustuminen ja kesyyntyminen etenee luontevasti.

Tarvitsen seuraa toisesta kissasta/kissoista, koska olen tottunut elämään muiden kanssa ja yksinäisyys olisi liian kurjaa. PESUlla on kyllä minulle sopivia kavereita seurakseni, jos tulevassa kodissani ei ole jo kissoja ennestään. Koirista ei ole mitään kokemusta. Lapsia olen tavannut muutaman kerran ja he olivat kivoja leikkikavereita, kun osasivat olla kanssani.

Jos kiinnostuit minusta, niin odotan yhteydenottoa, ystävällisesti Hellä