Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miu! Tässä esittäytyvät suloiset pienet kissatytöt Sissi ja Siiri! Olemme syntyneet kesäkuun alkupuolella, ja etsimme yhteistä kotia, jossa meille olisi tarjolla rakkautta ja hyvää hoitoa!

Minä, Sissi, olen siskoani rohkeampi, ja suhtaudun ihmisiin rakastaen. Uteliaisuudella seuraan kaikkea, mitä kotona tapahtuu, ja osallistun kotitöihin esimerkiksi kiipeämällä tiskikoneeseen! Imuriakaan en hirveästi pelkää, enkä vieraita ihmisiä. Siiri-siskoni sen sijaan on vielä ujo, ja kipaisee helposti karkuun sängyn alle. Joskus se kuitenkin antaa tilapäiskotiemännän hieman hipsutella itseään ruokakupilla. Leikkisiä olemme molemmat, ja tärkeintä meille on oman siskon seura: yhteiset painit ja leikit.

Olemme - tottakai - tulleet erittäin hyvin toimeen muiden, aikuisten kissojen kanssa. On ihanaa, kun sijaisisämme Halti pesee meitä! Katso vaikka videolta alta. Koiria emme ole tavanneet. Pikkulapsiperheeseen emme myöskään halua muuttaa. Täällä tilapäiskodissa olemme syöneet ruoaksemme osittain raakaa lihaa, se auttaa meitä kasvussa isoiksi ja vahvoiksi! Toivomme tällaisen ruokinnan jatkuvan myös uudessa kodissamme.

Olemme tallikissan pentuja, ja olemme elelleet tilapäiskodissa vasta heinäkuun loppupuolelta alkaen. Ymmärräthän siis, että elämämme ensimmäiset kuukaudet vailla enempiä ihmiskontakteja ovat jättäneet meihin jälkensä? Olemme rohkaistuneet jo kovasti, mutta tarvitsemme edelleen omistajaltamme kärsivällisyyttä ja aikaa kasvaaksemme luottavaisiksi, rennoiksi ja hyvinvoiviksi aikuisiksi kissoiksi.