Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Haudi hau! Mä olen Piksu ja etsin nyt uutta kotia tositarkoituksella. Oon vuonna 2015 syntynyt, paljon mielipiteitä omaava herrasmies.

En oikein välitä leikkimisestä, mutta kovasti rakastan kyllä ulkoilua valjaissa. Kävisin lenkkeilemässä hyvin mielelläni myös uudessa kodissa, mutta varauduthan siihen, että saatan myös kertoa mielipiteeni kovaan ääneen, kun lenkille ei päästä! Olen myös erittäin kekseliäs tyyppi – uuden kotini siis pitäisi varmistella kaikki ikkunat ja niiden verkotukset huolella jo etukäteen.

Myös nappulat ovat suurta herkkuani ja vedänkin niitä ihan överiksi asti, jos minulle siihen antaa mahdollisuuden. Saatan myös saalistaa herkkuja, kun niitä minulle heittelee – vähän riippuu siitä ovatko tähdet oikeassa asennossa taivaalla. Rakkauttani osoitan mielelläni jatkuvasti, usein puskemalla tai kellahtamalla jalkoihisi. Tai nälän vaivatessa, teen hyppypuskuja polviisi.

En muista nähneeni koiria tai pienempiä lapsia elämässäni, joten uudessa kodissa olisi kiva ettei olisi sellaisia. Kissakaveri ei ole minulle välttämätön, vaan jos olet riittävästi kotona ja kiinnostunut aktivoimisestani, voin lähteä myös ainoaksi kissaksi. Jos minulle olisi kissakaveri tarjolla, sen olisi hyvä olla rauhallinen, hyvin kissakieltä puhuva ja omaa tilaa minulle antava. Saattaisin tottua aikuiseen kissaan paremmin kuin pentuun.

Jos kiinnostuit niin soitappa mun managerilleni, niin järkkäillään tapaaminen!