Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Jos kaipaat elämääsi rauhallisia kehruuhetkiä, täältä kirjoittelisi Sinulle se oikea kissa.

Olen jo ehtinyt mummo-kissaksi, olen syntynyt 2005. Omaan kauniin kilpikonnavärityksen, ja olen aika kompaktinkokoinen syliin. Mummo-kissana tykkään sohvasurffailusta ja naapureiden kyttäämisestä ikkunasta. Enään en jaksa suurempaa melua ja hälinää, joten en taida haluta pienten lasten kotiin. Lapsivieraat ovat kyllä minulle silloin tällöin mukavia!

Olen tottunut elämään koirien kanssa samassa taloudessa. Rauhallinen ja kiltti koirakaveri olisi siis sopiva seuralainen. Minulla ei ole ollut kissakavereita, joten voin jatkaa talon ainoana kissana.

Tykkään erilaisista ruuista ja vessassa käyn hoitamassa asiani siististi. Toivoisin uudelta kodiltani, että saisin jakamattoman huomion. Osoitan rakkauteni kehräämällä ja painautumalla syliin ja kehrään. Kotiin palattuasi annan myös pienet pusut kasvoilesi.

Olen mummo-kisse, jota ei voi olla rakastamatta!