Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Olen 2012 syntynyt kaunis oranssi neitokissa, kiltti ja rauhallinen – myös sellaista kotia vailla.

Ujostelen vielä ihmisiä jonkin verran, mutta kehityn koko ajan. Tulen toki leikkimään ja syömään. Otan iltanamit rohkeasti kädestä, silloin hyväksyn myös silitykset ja rapsutukset.

Seuraan mielelläni pihan tapahtumia ikkunasta, se on hyvää ajanvietettä. Olen tosi kiltti, en tee minkäänlaista ilkeyttä tai tuhoa. Hoidan kaikki vessa-asiat siististi, syön kiltisti tarjotut ruoat jne.

Unelmakoti minulle olisi sellainen, jossa on rauhallinen ja kiltti kissakaveri. Sellainen, joka osaa näyttää minulle, että ihmisiin voi luottaa. Ja jonka vieressä voisin köllöttää! Voisin myös muuttaa tuon Leenu-kaverini kanssa, joka asuu kanssani samassa tilapäiskodissa. En ole tavannut lapsia enkä koiria. Rauhallinen, tasainen ja säännöllinen elämä olisi se mitä nyt kaipaisin.

Ota yhteyttä ja tule katsomaan, jos sinusta tuntuu, että olisit juuri se paras koti minulle.