Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Miiiiaaauuu! Me olemme touhukas sisaruskaksikko, Salli ja Simpson! Olemme syntyneet kesäkuussa 2018 eli olemme vielä nuoria punatakkeja ja etsimässä yhdessä kotia.

Tykkäämme seikkailla ja tehdä pennuille tyypillisiä kolttosia, mutta osaamme myös ottaa rennosti sohvalla.

Minä, Simpson, olen rohkea poika. Lemppari puuhaani on leikkiminen, se on niin parasta! Täällä leikin kaikkien kissojen kanssa, huiskat, pallot ja leluhiiret on myös kivoja. Täytyy myöntää, että olen myös viehtynyt kukkaruukkujen kaiveluun, se on sitä aarteen metsästystä! Vielä en ole mitään löytänyt, mutta yritys on ollut kovaa, joten kasvit minulta kannattaa kuulema piilottaa. Olen tosi rohkea, minua saa rapsutella ja paijailla paljon! Tykkään!

Salli on mun sisko, ja tosi veikeä tyyppi onkin, se loikkii kuin orava! Häntäkin sillä on sellainen hassu, menee kippuralle solmuun muiden häntien kanssa ja taittuu välillä selkää kohden. Mutta muuten on ihan kunnossa. Salli on minua vähän ujompi, mutta antaa sekin paijailla, kun on rauhallinen hetki. Tykätään leikkiä paljon yhdessä, etenkin hippaa ja painia. Sallista kasvaa varmaan sellainen balettitanssija, se on semmoinen sirorakenteinen keijukainen.

Meillä noi masut on semmoiset, että ei oikein viljaa kestetä, joten toivottaisiin, että ruokamme olisi jatkossakin viljatonta ja maukasta!

Toivottaisiin kovasti yhteistä kotia, missä jatkaa näitä meidän omia juttuja. Ihan pieniin lapsiin emme ole tottuneet ja toiveena lasten suhteen olisi, että ne eivät olisi kovin pieniä, kun tuo Salli saattaa säikähtää. Kanit ja koirat ovat meille ihan vieraita eläimiä.

Tämmösiä höpsöjä ollaan, oletko sinä yhtä höpsö ja tarjoaisit meille lämpöisen kodin?