Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Hei! Olen Mette, rauhallinen ja ystävällinen mamma-kissa, ja etsin rakastavaa kotia ainoana kissana.

Eläinlääkärin mukaan mahdollisesti syntynyt joskus vuoden 2008 aikana. Kokemusta minulla on siis jo tästä elämästä. Useamman pentueenkin olen kerennyt pyöräyttää maailmaan, ja pennut olen hoitanut rakkaudella. Se elämä kuitenkin on nyt menneisyyttä, ja haluan viettää ansaittuja eläkepäiviä!

Pidän ihmisistä oikein kovasti, mutta arvostan myös omaa tilaa. Rapsutukset kelpaa aina, mutta syliin pyrin harvoin. Olen luonteeltani muutenkin kovin rauhallinen ja itsenäinen, ja seuraan pentujenikin leikkiä mielummin sivusta.

Uuteen kotiin olisin valmis muuttamaan ainoana kissana, koska ainakaan tilapäiskotini omista kissoista en kauheasti tykkää. Seuraa silti pitää olla, eihän kukaan viihdy yksin neljän seinän sisällä. Uudessa kodissani arvostaisin siis rauhaa, rakkautta ja ruokaa sopivissa määrin.