Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Moi! Olen Astarte, pieni pömperö sylieläin. Minulla on enemmän rakkautta jaettavana kuin matkalaukkuihin mahtuu, ja haluaisin siksi päästä sitä myös teille kaikille jakelemaan.

Nuoleskelen ihmisten sormia, päitä ja housuja mielelläni, ja jos minun niin annetaan tehdä niin saatanpa hiukan maistaa hampaannurkallakin. En pahapäisyyttäni, vaan siksi että maistut herkulliselle. Olen noin 2015-16 syntynyt tyttö, ison kissaporukan kasvatti.

Rakastan ihmisiä, ruokaa, ihmisiä, rapsutuksia, ihmisiä, leikkimistä ja ihmisiä. Tykkään matalalla profiililla myös muista kissoista, mutta pärjään ilmankin heitä. Voisin siis mielelläni muuttaa kivan kissaporukan täydennykseksi tai ainoaksi kissaksi, ihan kuin vaan, kunhan rapsupalvelu on runsasta. En ole tavannut tilapäiskodissa lapsia enkä koiria, mutta luonteeni on lupsakka, joten en kyllä keksi miksen tulisi toimeen kaikkien kanssa.

Minulla on nuoresta iästäni huolimatta ollut hiukan kremppaa. Polveni on jouduttu leikkaamaan ja silmissäni asustaa virus. Minulla on hirveän vähän hampaita, niitä ei tainnut minulle koskaan edes enempää puhjeta. Olen kuitenkin niin valtavan positiivinen tyyppi, etten ole koskaan antanut tällaisten muotoseikkojen häiritä.

Suhtautumiseni ruokaan on sellainen, että sitä pitäisi saada aina enemmän. Voi olla, että jos minun annetaan itse säädellä syömisiäni niin pyöristyn liikaakin. Pidäthän siis puolestani hiukan jöötä ruokakupilla!

Kaiken kaikkiaan on sanottu, että olen ehkä kaikkein paras kissa ikinä. Saisinko muuttaa teille koko loppuelämäksi? Tule moikkaamaan!