Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU: koko pentue. Hei sinne! Me ollaan läjä mainioita vesseleitä, erinomaisia kissanpoikasia ja hienoja pörrönokkia.

Me pojat Cumulus, Cirrus ja Stratus synnyttiin 26.7. tilapäiskotiin, ja saatiin heti syntymäpäivänä kaveriksi meitä viikon vanhempi ottosisko Nimbus. Äiti on meistä hoitanut vallan yhteiskuntakelpoisia kavereita ja ollaan kasvettu ihan hurjaa vauhtia!

Vaikka tuo melkein musta Nimbus on meitä muita viikon vanhempi, niin se on kai geeneiltään soukempaa sakkia, sillä se on meistä kaikista pienin. Sen turkkikin on silkkisempi ja leikit jopa vilkkaampia kuin meidän muiden, ja se on aina etunenässä keksimässä uusimpia hullutuksia! Vaikka se on kyllä meidän sisko muuten kuin perintötekijöiltään, niin kyllä saattaa vieraskin nähdä, että eri vanhemmat sillä on!

Meistä veriveljeksistä valko-kermainen Cirrus on pienin, mutta pärjää kyllä painissa kelle vaan. Ei siinä massalla pelata vaan tekniikalla, sanoo Cirrus ja puskee päälle. Cirrus tykkää erityisesti äidin ruuista, tarkoittaen siis sitä, että söisi mieluiten ruuat äidin kupista ja jättäisi äidin nuolemaan näppejään.

Musta-valkoinen Stratus on tässä iässä tuollainen vähän romuluinen, pelkkää raajaa, taitaa yrittää kasvaa ihan valtavaksi körilääksi. Ehkä se sen takia on välillä ollut hiukan epävarmempi hurjiin leikkeihin, mutta heti kun sitä houkuteltiin enemmän, niin jo rupesi pojasta löytymään akrobaatin elkeitä. Luonteeltaan Stratus on hellävarainen kaveri, vaikka toki muiden poikien kanssa painii, jos haastetaan.

Toinen valko-kermainen poika Cumulus on meistä suurin ja laiskin. Jos Cumulus jatkaa samaa mallia, niin siitä tulee aikuisena varsinainen uunipankon unitiikeri! Totta kai tässä iässä riittää vauhtia kuitenkin, niin kuin kissanpennulle kuuluu.

Me kaikki tykätään kaikkein eniten laserpisteen metsästämisestä, ihmispuussa kiipeilystä ja toistemme kanssa nujuamisesta. Kaikenlainen pyöreä pyörii lattiaa myöten kaappien alle, kaikenlainen kaadettavissa oleva kaatuu ympäriinsä ja kaikki, missä voi kastaa pehvansa, tulee pehvoilla koetetuksi. Kissanpentuja kun olemme, niin ihmispuolelta kaipaamme tiettyä kaaoksensietokykyä kasvuaikanamme.

Tarvitsemme jatkossakin nuorta kissaseuraa, joten etsimme kotia joko pareittain tai jos yksin lähdemme, niin sellaisiin koteihin, missä on nuorta seuraa jo valmiiksi. Emme ole tavanneet pieniä ihmislapsia emmekä koiria, mutta emme me mitenkään erityisen säikkyjä ole, joten tottunemme eläintä kunnioittaviin lapsiin ja hyvin koulutettuihin koiriin ihan hyvin.