Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kurrr!! Tässä esittäytyy kaksi komeaa kollipentua, Kinu ja Unski! Olemme noin puolivuotiaita hellyydenkipeitä kehrääjiä.

Olemme leikkisiä ja uteliaita, mutta toisaalta ujojakin. Tilapäiskodissa on kolmaskin kissa, joka meitä kiinnostaa, mutta emme ole enempää uskaltaneet mennä jutulle (hän sähisee ja pitää kummaa murinaa aina kun menemme lähelle..). Täällä on myös rauhallinen koira, joka ei meitä pelota. Sitten on lapsia, jotka hellivät ihanasti, mutta äkkinäiset äänet saavat meidät pakenemaan. Meistä tuntuukin, että emme olisi ihan pikkulapsiperheessä parhaimmillamme.

Kinu on vielä leikkaamaton, koska hänellä on kuulemma semmoinen juttu kuin piilokives. Hän on meistä hiukan rohkeampi. Unski on jo leikattu ja ujompi kuin Kinu, mutta yhtälailla utelias pikkumies. Leikin avulla saat meistä kaverit!

Arvostamme laadukasta ruokaa. Kylläpä olisi mukavaa, jos pääsisimme muuttamaan samaan kotiin, mutta eiköhän elämä jonkun muunkin nuoren kissakaverin kanssakin onnistuisi.

Sopivan kodin löytyessä olemme valmiita sulattamaan sydämenne!