Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Olen Nomi, vuonna 2016 syntynyt reipas tyttökissa. Olen leikkisä tapaus ja etsinkin loppuelämän kotia, jossa kanssani jaksetaan leikkiä!

Huiskalla leikkiminen on parasta ja yleensä kannankin sen suussani ihmisen luo, että se tajuaisi leikkiä kanssani. Huiskan vieressä myös nukutaan!

Ruoka on kuitenkin tärkeintä, ja aamupalan onkin oltava kipollani noin klo 7, tai muuten hermostun ja availen ovia etsien itse omat ruokani kiljuvaan nälkääni. Tykkään siis suht tasaisesta elämänrytmistä ja kunnon ruoka- ja leikityspalvelusta, kuten useimmat muutkin kissat.

Kissakavereista ei juuri ole kokemusta, mutta ainakin koiraan totuin hyvin, vaikkemme parhaita kavereita olekaan. Kissakaveri olisi hyvä löytyä seurakseni, ja sellainen, joka olisi yhtä leikkisä kuin minä itsekin. Uusia eläinkavereita tavatessani olen hyvin utelias ja seurailen mielenkiinnolla perässä. En myöskään juuri ujostele uusia ihmisiä.

Sylikissaksi minusta ei ole, mutta kuitenkin tykkään silittelystä ja rapsutuksista. Saatan kyllä säikähdellä helposti, joten toivoisin sikäli suht rauhallista kotia, eikä ihan pieniä lapsia.